Almaniya vətəndaşlıq şərtləri

Almaniya vətəndaşlıq şərtləri:

*Müraciət edən şəxs ən az 8 il bu ölkədə qalmalı

*Alman dilində sərbəst bilməli

*Sosyal yardım və işsizlik təzminatı almadan yaşaya biləcəyi barədə bildiriş

*Alman qanunlarına riayət edəcəyi ilə bağlı bəyanat verməli

*Ölkədə qaldığı müddətdə heç bir cinayət işləməməli

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları